جشن فارغ التحصیلی سال ۱۳۹۲

%d8%ac%d8%b4%d9%86-%d9%81%d8%a7%d8%b1%d8%ba-%d8%a7%d9%84%d8%aa%d8%ad%d8%b5%db%8c%d9%84%db%8c-1392-copy

بیست و چهارمین جشن دانش آموختگان دانشگاه شهید بهشتی همزمان با ولادت امام رضا (ع)،  سه‌شنبه ۲۶/۶/۹۲ در محل تالار ابوریحان مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم فارغ‌التحصیلی بیش از ۱۰۰۰ نفر از دانش آموختگان مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری با حضور دکتر محمد‌مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه، اعضای هیات رئیسه، روسای دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها، اعضای هیات علمی و خانواده‌های محترم دانش‌آموختگان در دو نوبت صبح و بعد ‌ازظهر برگزار شد.

در مراسم  نوبت صبح که وی‍ژه دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی برگزار شد، برای نخستین بار از سرود رسمی دانشگاه همراه با اجرای زنده ارکستر کلاسیک و گروه کر به رهبری لوریس هوویان رونمایی شد.

گالری عکس جشن فارغ التحصیلی سال ۱۳۹۲