جشن فارغ التحصیلی سال ۱۳۹۵

جشن فارغ التحصیلی ۱۳۹۵

%d8%ac%d8%b4%d9%86-%d9%81%d8%a7%d8%b1%d8%ba-%d8%a7%d9%84%d8%aa%d8%ad%d8%b5%db%8c%d9%84%db%8c-1395-copy

بیست و هفتمین مراسم دانش آموختگی دانشگاه شهیدبهشتی، یکشنبه ۱۴ شهریورماه در دو نوبت صبح و عصر در تالار ابوریحان مرکزهمایش‌های بین‌المللی دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه، جمعی از اعضای هیات رئیسه، روسای دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها و دانش آموختگان و خانواده های محترم ایشان حضورداشتند.
دکتر میراحمدی معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی با تبریک به دانش آموختگان و با ابراز خرسندی از برگزاری این مراسم اظهار داشت: جشن دانش آموختگی سال ۱۳۹۵ با حضور بیش از ۱۴۰۰ فارغ التحصیل در دو نوبت برگزار می شود.
وی افزود: تمام مراحل ثبت نام، بصورت اینترنتی انجام شده است و امسال برای اولین بار دانشجویان غیرایرانی نیز در این مراسم حضور دارند.
دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه نیز در سخنانی ضمن خیرمقدم به والدین محترم، برگزاری جشن دانش‌آموختگی را عیدمبارکی برای خانواده بزرگ دانشگاه شهید بهشتی دانست و افزود: امروز به شکرانه برخورداری از نعمت علم و دانش گرد هم آمده ایم.
رئیس دانشگاه خاطرنشان کرد: دانش‌آموخته دانشگاه، مسائل اجتماعی را باید با نگاه علمی ارزیابی و بررسی نماید، درغیر این صورت کفران نعمت علم خواهد بود.
گفتنی است در نوبت صبح ۶۷۰ دانش آموخته رشته های فنی و مهندسی و علوم پایه و در نوبت عصر ۶۸۰ دانش آموخته رشته های علوم انسانی، رفتاری و اجتماعی حضور داشتند.
مراسم صبح ویژه دانش‌آموختگان دانشکده‌های مهندسی هسته‌ای، مهندسی و فناوری‌های نوین، علوم،‌ مهندسی مکانیک و انرژی، علوم شیمی و نفت،‌ علوم و فناوری زیستی، مهندسی و علوم کامپیوتر، مهندسی عمران،آب و محیط زیست، علوم ریاضی،‌ معماری و شهرسازی، مهندسی برق و ‌ پژوهشکده های لیزر و پلاسما، گیاهان و مواد اولیه دارویی، علوم محیطی و فضای مجازی برگزار شد.
بعد ازظهر نیز جشن فارغ التحصیلی دانش آموخته های دانشکده های الهیات و ادیان، تربیت بدنی و علوم ورزشی، ‌پژوهشکده های خانواده ، علوم سیاسی و اقتصادی،‌ علوم تربیتی و روانشناسی، علوم زمین، حقوق، ایران شناسی،‌ ادبیات و علوم انسانی و مدیریت و حسابداری دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
گالری عکس جشن فارغ التحصیلی ۱۳۹۵
« 1 از 2 »