جشن فارغ التحصیلی سال ۱۳۹۴

همزمان با ایام سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه (س)، جشن دانش آموختگی ۶۳۸ دانشجوی دانشکده های گروه علوم انسانی و علوم اجتماعی و رفتاری با حضور اعضای هیات رئیسه، روسای دانشکده ها و پژوهشکده ها، جمعی از استادان، دانش آموختگان و نیز خانواده های آنان در تالار ابوریحان برگزار شد.

دکترمیراحمدی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه و دکتر فقیهی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی سخنرانان آیین دانش آموختگی بوند.
 اجرای موسیقی توسط علیرضا افتخاری، اجرای برنامه توسط رضا رفیع طنزپرداز و پخش کلیپ از دیگر بخشهای این مراسم بود.

در ادامه از ۴ دانشجو نمونه کشوری دانشگاه شهید بهشتی در سال ۱۳۹۴ تقدیر شد.

گفتنی است، صبح و عصر روز سه شنبه ۲۴ شهریور، جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشکده های ادبيات و علوم انساني، علوم اقتصادي و سياسي، الهیات، علوم تربيتي و روان‌شناسي، مديريت و حسابداري، علوم ریاضی ، حقوق، علوم زمین، تربیت بدنی، علوم زیستی، شیمی، فیزیک و پژوهشکده های خانواده ، علوم محیطی، گياهان و مواد اوليه دارويي و ليزر و پلاسما برگزار می شود.

شایان ذکر است اين مراسم با حضور كليه دانش آموختگان مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد، دکتری که در سال تحصيلي ۹۴-۹۳ فارغ‌التحصيل شده اند برگزار مي شود.
گالری عکس جشن فارغ التحصیلی ۱۳۹۴
« 2 از 3 »