جشن فارغ التحصیلی سال ۱۳۹۶، جشن دانش آموختگی سال ۱۳۹۶

جشن دانش‌آموختگی (فارغ التحصیلی) دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، روز ۱۹ و ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ در تالار ابوریحان مرکزهمایش‌های بین‌المللی با حضور مسئولان دانشگاه، و با استقبال پرشور دانش آموختگان و خانواده های ایشان برگزار شد.

در این مراسم، دکتر اصغر واعظی، معاون فرهنگی و اجتماعی، ضمن خیر مقدم به دانش آموختگان و خانواده های محترم ایشان، عید غدیر خم را تبریک گفت و اظهار داشت: “امروز ما نیز همراه با دانش آموختگان و والدین ایشان خوشحالیم که حاصل سالها تلاش و کوشش مستمر به بار نشسته است.”

معاون فرهنگی و اجتماعی در ادامه، با اشاره به تأثیر فرهنگ و جامعه در تربیت انسان تأکید کرد: “فرآیند اجتماعی شدن در تعامل با دیگر انسان ها شکل می‌گیرد؛ جامعه و فرهنگ از سویی می‌توانند بزرگترین خطر برای انسان باشند زیرا فرهنگ مجموعه‌ای از باورها و قالب‌ها را در برمی‌گیرد که می‌توانند به اجبار بر انسان تحمیل شوند.”

دکتر واعظی، خطاب به دانشجویان فارغ التحصیل گفت: “اکنون و پس از مرحله دانش‌آموختگی دو انتخاب بزرگ یعنی ادامه تحصیل و یا ورود به بازار و کسب و کار را در پیش رو دارید؛ در انتخاب مسیر خودتان دقت کنید و سعی کنید تحت تاثیر رویکرد غالب در جامعه قرار نگیرید.”

لازم به ذکر است، پخش کلیپ، اجرای گروه موسیقی و اهداء جوائز و گرفتن عکس یادگاری فارغ التحصیلان با مسئولان از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

در مراسم روز یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶، ۶۰۰ نفر از دانش‌آموختگان دانشکده‌های مهندسی هسته‌ای، مهندسی و فناوری‌های نوین، علوم شیمی و نفت، مهندسی مکانیک و انرژی، علوم و فناوری زیستی، مهندسی و علوم کامپیوتر، مهندسی عمران، آب و محیط زیست، علوم ریاضی، معماری و شهرسازی و مهندسی برق و پژوهشکده های لیزر و پلاسما، گیاهان و مواد اولیه دارویی و علوم محیطی در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حضور داشتند.

همچنین در مراسم روز دوشنبه ۲۰ شهریورماه ۱۳۹۶ نیز جشن ۶۰۰ نفر از دانش آموختگان دانشکده های ادبیات و علوم انسانی، علوم تربیتی و روانشناسی، الهیات و ادیان، علوم سیاسی و اقتصادی، مدیریت و حسابداری و پژوهشکده خانواده برگزار شد.

« 1 از 5 »